Promotie BJJ Yotosama copyBij Budoschool Yotosama werd er door Remco Pardoel een Brazilliaans Jiu-Jitsu Seminar gehouden waar na afloop ook diverse promoties werden gegeven door de pioneer van het Brazilliaans Jiu-Jitsu in Nederland. Pardoel was diegene die het het Brazilliaans Jiu-Jitsu in Europa introduceerde.

Remco Pardoel

Hij is geen onbekende in deze wereld en was ook een van de eerste die aan de Ultimate Fighting Championship (UFC) meedeed. Remco is ook oprichter van Team Satsang BJJ, waar ook Budoschool Yotosama onderdeel van is. Braziliaans Jiu-Jitsu is een vechtsport die voornamelijk op de grond plaatsvindt. Net als bij het Judo is het de bedoeling de ander te controleren en kunnen er via technieken punten behaald worden. Doordat er minder werptechnieken beoefend worden, is het sport waar volwassen als beginner makkelijker kunnen aanhaken.

Jiu-Jitsuka’s gepromoveerd

 Budoschool Yotosama biedt al ruim 4 jaar Braziliaans Jiu-Jitsu aan en na het halfjaarlijkse seminar werden de volgende Jiu-Jitsuka’s gepromoveerd door Remco Pardoel: Wesley Hendriks (Brown Belt), John Zwalve (Brown Belt), Aernout Sie (Blue Belt), Rolf Vijverberg (Blue Belt) en Lars Harps (Grey Belt).

Bent u nieuwsgierig naar Braziliaans Jiu-Jitsu, kom dan gerust een keertje meedoen bij onze beginnerslessen en vraag een proefles aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-