IMG 6286Op zaterdag 9 september vond in Nottuln Duitsland de 20e editie van de Kiepenkerl Cup plaats. Gymnastiekvereniging Pro Patria Zoetermeer reisde met 9 trampolinespringers af naar dit internationale toernooi.

Fiënna opende de wedstrijd met een sterke verplichte oefening, maar in de keuze-oefening had ze iets te veel hoogte en belandde op de mat. Een vergelijkbare fout werd gemaakt door Elin, maar Emma en Rosanna konden hun oefeningen uitspringen. Layla herstelde zich met een indrukwekkende tweede oefening. Skye, Felicia en Denise ondervonden ook uitdagingen, maar wisten desondanks één van hun oefeningen met succes af te ronden.

Kyara, daarentegen, toonde ongelooflijke consistentie met twee uitstekende oefeningen en veroverde een plaats in de finale waar ze een knappe zesde plaats behaalde.

Na een vermoeiende dag keerden de springsters zaterdagavond terug naar huis, met mooie herinneringen en inspiratie voor het komende seizoen. Op de foto (v.l.n.r.): Felicia, Skye, Emma, Elin, Rosanna, Layla, Kyara, Fiënna en Denise.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-