20230430 Open Walking Football Toernooi 2023 Zoetermeer GVW 4093De Zoetermeer Oldstars kijken terug op een geslaagde, maar vooral zonovergoten 3e Zoetermeer Open Walking Football toernooi op zondag 30 april op het DSO sportcomplex Bentwoud. De opening van het toernooi werd verricht door wethouder Sport Ronald Weerwag.


Aan het toernooi deden 12 voetbalteams mee waaronder FC Utrecht, MOS Moordrecht, RC Leiderdorp, Telstar, SHS Scheveningen, Westlandia, ADO Den Haag (2 teams), SEV Leidschendam, Feijenoord en de Zoetermeer Oldstars (2 teams). Meer dan 120 deelnemers, waaronder alle seniore voetballers, 8 scheidsrechters, de EHBO van Evenementenhulp Zoetermeer/Pijnacker, vrijwilligers van DSO beheer voor ondersteuning, de catering en vele supporters langs de lijn waren betrokken. Doelstelling van het toernooi is aandacht geven aan de beweegsport Walking Football voor senioren. Voorop staat het hebben van plezier en veel vermaak in de sociale derde helft. Het toernooi kenmerkte zich door een sportieve instelling van alle spelers tijdens de wedstrijden.
De uitslag is geworden: op de 4e plaats RCL Leiderdorp, als 3e SHS Scheveningen, als 2e Zoetermeer Oldstars 2 en de winnaar van het toernooi is FC Utrecht. De prijsuitreiking werd verricht door Karel Bouwens. Bouwens speelde het leeuwendeel van zijn carrière voor Feyenoord en vooral FC Den Haag.

 20230430 Open Walking Football Toernooi 2023 Zoetermeer GVW 4110  20230430 Open Walking Football Toernooi 2023 Zoetermeer GVW 4082


Wil jij je conditie en motoriek op peil brengen en houden, dan is Walking Football misschien iets voor jou. Deelname is vanaf 55 jaar. Walking Football kan door iedereen gespeeld worden. Motivatie en willen bewegen is belangrijker dan of je vroeger wel of niet gevoetbald hebt. Voorop staat het hebben van plezier en veel vermaak in de sociale derde helft.
Heb je interesse in Walking Football in Zoetermeer stuur dan een e-mail naar het secretariaat van de Zoetermeer Oldstars Harm Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of app naar Wout Jonker (0651125497). Je kunt ook komen kijken elke zondag tussen 10:00 en 11:30 op het veld van SVO Buytenpark.


Foto’s: Gerard van Warmerdam

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-