CrossFit 2712 Spieren voor SpierenCrossFit 2712 organiseerde zondag 16 april een charity event voor het goede doel Spieren voor Spieren. Coaches en leden van CrossFit 2712 probeerden door het uitvoeren van een zware CrossFit workout, zoveel mogelijk donaties binnen te halen.

Met deze workout zetten zij hun gezonde spieren in voor minder gezonde spieren van kinderen. In totaal is er met dit event maar liefst €3.005,- opgehaald voor Spieren voor Spieren.

CrossFit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid fit en gezond te worden. Bij CrossFit 2712 sporten kinderen, tieners en volwassenen. “Omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om te sporten, wilden we graag iets terugdoen voor kinderen die hier moeite mee hebben. Het is mooi om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn bij dit goede doel en zijn erg blij met alle donaties voor Spieren voor Spieren”, aldus Tim Broekhoven, eigenaar van CrossFit 2712.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-