IMG 2827 copy copyDe leden van de Zoetermeerse Kano Vereniging De Sprinters zijn op zondag 2 april met veel enthousiasme aan het vaarseizoen begonnen. Onder redelijk gunstige omstandigheden konden de eerste kilometers richting Voorschoten worden gevaren.

Vaarseizoen officieel ingeluid

Wethouder Sportzaken Ronald Weerwag en voorzitter Henk Hutink hebben, samen in een open Canadese kano, meegevaren. Daarmee is de opening van het vaarseizoen officieel ingeluid. In zijn openingsspeech constateerde de wethouder dat de Zoetermeerse Kano Vereniging een aantrekkelijke sportvereniging is die gebruikmaakt van een uitgebreid en interessant vaargebied. Daarnaast beschikken zij over een mooie en goed onderhouden accommodatie. Nieuwe leden kunnen gebruikmaken van goed onderhouden verenigingsmateriaal en er wordt veel tijd en zorg besteed aan veilig en verantwoord varen.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA          IMG 2825 copy IMG 2818 

Na ruim twee uur varen in de polders rondom Zoetermeer, waarbij ook diverse lage bruggen gepasseerd moeten worden, werden de enthousiaste deelnemers met soep en broodjes op de vereniging terug ontvangen. En duidelijk zichtbaar was dat iedereen weer volop van deze eerste vaartocht had genoten. Voor inlichtingen: www.zkvdesprinters.nl

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-