FCZoetermeer Streekstra De Zoete NaumanMartijn de Zoete, de nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen, is erg in zijn nopjes met het feit dat de spelers komend seizoen terugkeren. “FC Zoetermeer is op de goede weg. Dit seizoen nog volop in de race voor nacompetitie en ik hoop dat Leroy en zijn mannen dit gaan realiseren”, aldus Martijn.

“Het is geweldig dat jongens met een FC Zoetermeer opleiding weer terugkomen naar de club waar zij begonnen zijn om te helpen onze doelstellingen te verwezenlijken.”

Martijn vervolgt: "We zijn al druk bezig met komend seizoen en gisteren was een mooie dag. Jessy Nauman, 27 jaar, trainer van de huidige JO12-1 bij FC Zoetermeer en speler bij 1e klasser VUC keert terug naar de vereniging waar hij 10 jaar geleden zijn debuut maakte in het Eerste".  

Jessy: "Toen ik als jeugdspeler mijn debuut maakte liepen er ervaren spelers rond, maar als jonge speler wil je graag leren van die mannen en daar zie ik een grote rol voor mij de komende jaren bij FC Zoetermeer. Ik heb inmiddels na mijn jaren bij DHC op 1e klasse niveau en nu bij VUC heel veel ervaring opgedaan en kan de komende jaren nog makkelijk mee op 1e klasse niveau. Maar de ambities van deze club, de mensen, alles is goed geregeld en nu kan ik mijn steentje bijdragen als speler en ook mijn ervaringen delen met de vele talentvolle spelers die FC Zoetermeer heeft in het Eerste team en de jonge spelers die nog gaan doorkomen.”

"Bhodi Streekstra is de andere speler die volgend jaar weer terugkomt naar FC Zoetermeer" zegt Martijn. "Bhodi is na de 017 naar DHC gegaan waarna bij Forum Sport de 019 en 023 volgde en daar ken ik Bhodi van. Een jonge box-to-box speler met een geweldig trap- en loopvermogen die op meerdere posities uit de voeten kan.'" 

"Momenteel speel ik bij Wilhelmus 2e klasse in het Eerste en tijdens het eerste gesprek met de commissie Voetbalzaken en Martijn voelde het weer direct als thuiskomen. De mooie doelstellingen, goede groep spelers en alle faciliteiten zijn hier goed geregeld dus het was eigenlijk snel beslist en ik ben blij dat ik volgend seizoen weer het geel/blauw mag dragen”, aldus Bhodi.

Foto: links Streekstra, midden De Zoete, rechts Nauman

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-