Tirza en KayleighTwee talentvolle meiden van SVO Buytenpark, Tirza en Kayleigh, zijn geselecteerd voor het KNVB jeugdplan MO11. In dit traject worden de grootste talenten van de regio begeleid en klaargestoomd voor het spelen op het hoogste niveau.

Remo Oudshoorn, hoofd jeugdopleiding SVO Buytenpark: “We zijn zeer trots op de uitverkiezing van deze twee talenten. Het laat zien dat er in onze vereniging veel potentie zit. We staan pas aan het begin van een herstructurering van onze jeugdafdeling. Dat deze meiden nu al worden opgemerkt door de KNVB scouts is echt een compliment.”
Tirza en Kayleigh zijn onderdeel van het enige meidenteam van de club. Om ze wat extra weerstand te bieden speelt dit team wekelijks hun wedstrijden in de onder 12 competitie voor jongens. Een bewuste keuze van trainers Dennis Lindeboom en Michael van Os. “Naast Tirza en Kayleigh zitten er nog veel meer grote beloften voor de toekomst in ons MO12 team. We werken nu al een aantal jaren met de meiden en we zien ze week na week verbeteren. Ze laten soms ook dingen zien waar wij zelfs versteld van staan. Het kan bijna niet anders dan dat er een aantal zijn die het ver gaan schoppen”, aldus een trotse Van Os.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-