BADAA846 A110 482C 8E39 F82F293DEF24Zaterdagmiddag werd bij voetbalvereniging Sv DSO keeper Sven Wolsheimer In het zonnetje gezet. De doelman speelde namelijk zijn 200ste wedstrijd bij de club. De zichtbaar verraste doelman, kreeg namens de club een bloemen en een grote foto uit handen van de voorzitter.

De doelman zit naar eigen zeggen samen met zijn elftal in een geweldige fase van het seizoen, waarin ze momenteel koploper zijn. In de toekomst ziet hij een carrière als senior trainer voor zich, bij voorkeur bij zijn huidige club. Aankomend jaar start hij met UEFA C trainers opleiding.

Sven begon zijn voetbalcarrière als jongste jongen bij de ffies van sv DSO. Op zijn 15de speelde hij als B-junior en debuteerde hij de senioren zondag 1. Na een uitstap naar ADO Den Haag keerde hij terug hij terug naar de Zoetermeer en DSO, waar hij keeper van het 1ste werd.

Hij verdedigde van 2006 tot en met 2014 het doel van de Zoetermeerse club. Na een uitstap naar Scheveningen en Noordwijk keerde hij in 2021 terug en staat nu weer onder de lat van zijn DSO. Sven: “Hoewel het nog niet is afgelopen, de club en ik willen in de toekomst zeker verbonden blijven, kijk ik nu al trots terug op mijn mooie carrière in de voetballerij. Een vol met schitterende herinneringen en contacten”. 

foto: Erwin Konijnenburg 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-