dagraca2Afgelopen zondag heeft sportschool Da Graca deelgenomen aan de Hoogeveen Cup. Het was de eerste keer dat dit succesvolle toernooi werd georganiseerd en Shihan Antonio had dit keer 9 vechters mee. Sensei Erwin en sensei Anthony waren mee als coaches.

Als eerste gingen Loïs en Elisa de mat op. Allebei de dames zaten samen in dezelfde poule en ze hebben goed gevochten, want Loïs werd eerste en Elisa heeft een mooie tweede plaats behaald.

Ook Adalia en Saffae zaten bij elkaar in de poule en als eerste moesten de dames tegen elkaar. De partij ging gelijk op en eindigde dan ook in een gelijk spel. In dezelfde poule zaten nog 2 andere dames en ook allebei die tegenstanders werden verslagen. Adalia en Saffae hebben dus een gedeeld eerste plaats behaald.

Hierna was Ellinoor aan de beurt. Zij zat in een sterke poule met 3 andere tegenstanders en is knap tweede geworden. Niesje en Jayden hadden allebei een matchmaking partij en ook zij hebben allebei deze partij gewonnen. Jayden moest zelfs onverwachts voor een tweede matchmaking partij op en heeft deze ook weten te winnen.

Michael zat in een sterke poule met ervaren vechters. Maar ook hij heeft uitstekend gevochten en een mooie 3e plaats gewonnen. Als laatste moest Maurice de mat op, hij deed mee in de veteranen poule en heeft allebei zijn partijen gewonnen.

Alle vechters hebben een beker mee naar huis genomen en als klap op de vuurpijl kreeg Jayden ook nog de stijlprijs. Shihan Antonio en de coaches Erwin en Anthony kunnen tevreden terugkijken op een mooi toernooi. Het volgende toernooi is het eigen toernooi van Da Graca, namelijk de ‘28th day of the youth en beginners’ op 15 april in de De Veur.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-