414B94DA C2BA 4C05 BD97 B407F75CD2B3In het weekend van 12 & 13 november heeft judoka Tim de Brabander van Budoschool Yotosama zilver behaald tijdens het Internationaal Residentie toernooi in Den Haag.

Het toernooi, georganiseerd, door de Judo Bond Nederland, is het aangewezen meetmomenten voor judoka’s -18 jaar. Via deze meetmomenten kunnen judoka’s geselecteerd worden voor een internationaal traject waarmee uitzending naar het EK of WK afgedwongen kan worden. Tim Brabander heeft op dit eerste meetmoment goede zaken gedaan door het zilver te bemachtigen in de klasse -81 kg. Na een vrijloting werden respectievelijk Boorsma, Griede en Kremer met Ippon verslagen, waarna Thijs Altena in de Finale de betere was.

Het volgende meetmoment is de Open Twenthe dat in december gehouden wordt. Ondertussen waren de Jiu-Jitsuka’s van Yotosama actief in Markelo tijdens de Open Oost-Nederlandse Kampioenschappen. Ook hier was Yotosama succesvol met goud voor Aishia Sie, Melvin de Jong en Ryan Engels, zilver voor Jayden Kramer, Senna van Etten, Duncan de Jong en Mike Bolleboom. Brons was er voor Noah Hendriks.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-