HokoriZaterdag 5 november reisden 7 vechters, de Sensei’s en de assistent-coach van Dojo Hokori Meiyo samen met toeschouwers af naar Zevenbergen voor het IFK Western European Championship.

4 van de leden namen deel in dezelfde poule, wat betekende dat -na mooie gevechten te hebben laten zien- Maureen en Cathelijne buiten de prijzen vielen. Maar Megan werd tweede in deze poule en Amber eerste en konden met een mooie beker aan het einde van de dag huiswaarts keren.

Senna was één van de jongste deelnemers met zijn 15 jaar bij dit toernooi, dat eigenlijk vanaf 16 jaar was. Hij heeft goede gevechten laten zien, met als resultaat een mooie 2e plaats. Shannon had een zware partij, welke twee keer verlengd werd, maar uiteindelijk viel de beslissing de andere kant op, waardoor ook zij helaas buiten de prijzen viel.

Ferry liet zeer sterke partijen zien, met mooie technieken en mag zich kampioen noemen in zijn gewichtsklasse heren -80 kilo.

Sensei Conchita, Maureen en Cathelijne hebben ook nog meegedaan aan een flashmob kata en een demo gegeven. Al met al was dit een zeer geslaagde dag voor Dojo Hokori Meiyo, welke ze afsloten op de eerste plaats in de teammedaille lijst.

De komende periode staan er nog een aantal toernooien op de planning voor dit jaar.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-