de hardloopwedstrijd van Klaverblad bij IlionIn samenwerking met Kinepolis Zoetermeer zijn voor de 1.000 meter scholieren- en 5 kilometer jeugdloop extra prijzen te verdienen in de vorm van bioscoopbonnen. Kinepolis stelt deze beschikbaar voor de snelste lopers (zowel meisjes als jongens).

De prijzen zijn te winnen in de categorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar op de 1.000 meter scholierenloop én voor de jeugd t/m 16 jaar op de 5 kilometer loop. Bovendien, als je je inschrijft onder de naam van je school, verzamel je automatisch punten voor het scholieren kampioenschap van Zoetermeer.

13 november

De Klaverbladloop wordt op zondag 13 november gehouden. Start en finish zijn bij de atletiekvereniging Ilion. Er is dit jaar alleen online inschrijving via www.ilion.nl/klaverbladloop  en de inschrijving is al geopend. Schrijf dus nu al in om verzekerd te zijn van een startbewijs: het aantal deelnemers is maximaal 1500 en vol=vol.

De Klaverbladloop is dé najaarsklassieker voor Zoetermeer en omstreken. Ervaar de sfeer van deze loop over 5, 10 of 15 kilometer. De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand, € 9,- € 10,- of € 11,-. Voor de jeugd zijn er gereduceerde prijzen: € 2,- voor de 1.000 meter scholierenloop en voor de jeugd t/m 16 jaar op de 5 kilometer € 5,-.

Jubileumshirt

Ilion viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en ter gelegenheid daarvan is een uniek jubileumshirt ontworpen. Elke 50e inschrijver van de Klaverbladloop ontvangt gratis zo’n prachtig shirt.

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion lopers helpen de deelnemers een goede tijd te realiseren: ze zijn herkenbaar aan een vlag met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren.

Na afloop is er een medaille voor de deelnemers, water aan de finish en hoofdsponsor Klaverblad zorgt voor gratis verse stroopwafels. 

Foto: Scholieren kort voor de start van de 1.000 meter scholierenloop (2019) (fotoarchief Ilion).

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-