SportClub 2SportClub Zoetermeer is de nieuwe naam voor de al jaren bestaande SkiClub Zoetermeer. SkiClub Zoetermeer werd in 2004 opgericht omdat de Nederlandse SkiVereniging skigymnastiek afstootte en een groep enthousiaste skiclubleden dit toch door wilde zetten.

De naam SkiClub deed altijd vermoeden dat men zich alleen met skiën en sneeuw bezighield, maar het tegendeel is waar. Er wordt niet geskied tijdens de lessen en de skigymnastiek wordt in een sportzaal zonder sneeuw gegeven. En in de loop van de tijd heeft het sportaanbod zich uitgebreid. Men richt zich niet alleen op skiërs en daarom was het tijd de naam te veranderen.

SportClub 1Er worden verschillende sporten aangeboden waarmee je samen met anderen aan je algemene conditie werkt. GoFit voor de hardlopers, NordicFit voor de Nordic Walkers, Power Walking voor de stevig doorstappers en SneeuwFit om fit te kunnen gaan skiën. Samen sporten motiveert en is bovendien erg gezellig. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste trainers, die erop toezien dat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten. Naast het sportieve gedeelte wordt ook veel waarde gehecht aan sociale contacten. Daarom blijven veel leden na afloop van de buitentraining nog iets drinken in het restaurant van het Bowlingcentrum Westerpark. “Naast het werken aan mijn conditie, in de frisse buitenlucht, is het ook een hele leuke
sociale club. Aan het einde van de training drinken we gezellig een kopje koffie of thee.”

Verder worden er door het jaar heen door de activiteitencommissie diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals de Najaarsloop als aftrap van het winterseizoen en de Oliebollenparty in december. Bezoek de website Sportclub Zoetermeer | Investeer in je gezondheid en schrijf je gelijk in.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-