nieuw klimpark
Wethouder Van Driel opende het nieuwe klimpark van Zoetermeer en markeerde daarmee de naamsverandering van Ayers Rock naar Adventure Valley. Onder de nieuwe naam, onderdeel van SnowWorld Zoetermeer, groeit de attractie door naar een compleet outdoorcentrum.

Het nieuwe klimpark telt maar liefst vier nieuwe klimroutes met meer dan 20 obstakels en is toegankelijk voor klimmers vanaf een lengte van 1,20 meter. Zo is Adventure Valley een compleet outdoor centrum waar indoor wandklimmen, het outdoor klimpark, activiteiten op het water en mountainbiken in het aangrenzende Buytenpark centraal staan.

De nieuwe naam en aanvullende activiteiten zijn onderdeel van de eerder aangekondigde ambities om SnowWorld Zoetermeer nog nadrukkelijker een jaarronde bestemming te laten zijn. Het merk Adventure Valley hanteerde SnowWorld al in haar Landgraafse vestiging en krijgt dus een tweede locatie in Nederland. Het stelt de organisatie in staat om zowel in de winter als in de zomer een passend aanbod te hebben voor liefhebbers van bergsporten.

"Ik ben ervan overtuigd dat Adventure Valley een fantastische toevoeging is aan het recreatieve aanbod van Zoetermeer. De nieuwe outdoor activiteiten zijn een aanwinst voor bewoners van de stad, maar zullen zeker ook veel bezoekers uit de rest van het land aantrekken," aldus wethouder Van Driel.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-