52A6A54C 4D43 4B8E 8F72 3B0FD386A22DSv DSO heeft in een heerlijk lentezonnetje tegen SVC’08 de hoge positie op de ranglijst volledig waar gemaakt. Vooraf al de favoriet, maar het waar maken is deel 2. Sterk aan de bal en een goed verzorgde opbouw zorgde echter binnen 20 minuten voor de comfortabele 0-2 voorsprong.

Regeerden achterin en voorin

Delano de Rooij verraste vriend en vijand door een (gemakkelijk gegeven) vrije trap van 25 meter niet voor te geven, maar rechtstreeks in de verre kruising te jagen, 0-1 na 12 minuten. Een prima combinatie actie betekende 0-2. Aanvoerder Daley Windhorst werd middels een steekpass op rechts diep gestuurd en zijn voorzet op maat werd eenvoudig door Wesley Vaes binnen gelopen. DSO bleef heer en meester, Jurian Koevoets en Jeffrey Aarts regeerden achterin en voorin was de razendsnelle Sahr Kabuta een echt handenbindertje. Dat slechts 0-2 de ruststand was verbaasde vriend en vijand.

Een wedstrijd om naar uit te zien

Na de rust behield DSO de voorsprong en speelde verzorgd voetbal, tegen een toevalstreffer diende niet te worden aangelopen. Dat de einduitslag 0-2 werd was zelfs nog wat magertjes, aangezien 0-5 ook een haalbare score was geweest. Zaterdag 23 april speelt sv DSO thuis tegen HVC’10, een wedstrijd om naar uit te zien. Niet alleen vanwege de verloren (3-0) uitwedstrijd, maar zeker gezien de stand op de ranglijst. Wil je de wedstrijd bijwonen, hij begint om 15.00 uur

Opstelling sv DSO: Wesley Teeuwisse; Daley Windhorst (av)-Delano de Rooij-Jeffrey Aarts-Jurian Koevoets-Jered Badal: Pepijn de Pagter-Nicky Kos-Wesley Vaes (Brandon Tichem); Tim Ceder (Junior Basilio) - Sahr Kabuta.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.