20210627 24945Het KNVB Oranjefestival bij Sv DSO zet passend voetbal in de spotlights. Geïnteresseerde jongens en meiden kunnen op het festival ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is. Speciale aandacht gaat deze dag geschonken worden aan allerlei uitdagende spelvormen voor G-voetbal, Framevoetbal, Blindenvoetbal en CP-voetbal.

Deze vormen van voetbal staan bij de KNVB bekend onder de naam Passend Voetbal. Alle kinderen die interesse hebben in voetbal, ongeacht waar en of ze lid zijn van een club, vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om kennis te maken met G-voetbal en ook Blinden- en framevoetbal. Op zondag 12 juni van 10.30 tot 12.00 uur worden op Sportpark Bentwoud/Sv DSO, Hildamlaan 1 in Benthuizen diverse clinics en open trainingen gehouden.

 

Aanmelden

Passend voetbalAanmelden voor de activiteit is heel makkelijk op het platform https://www.knvb.nl/oranjefestival/dso/2043.  Vanuit Sportondersteuner.nl volgt dan een bevestiging en tevens meer informatie over het Oranjefestival. Deelname aan het festival is gratis.

Mocht je meer informatie of vragen hebben, dan kan je altijd met Sportondersteuner.nl contact opnemen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via www.sportondersteuner.nl  

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-