Op een informatieavond voor de 104de Vierdaagse van Nijmegen zal Don Braad van Sportief Wandelgroep Zoetermeer alles uitleggen over deelname aan het wandelevenement. Sportief Wandelgroep is al jaren met een grote groep wandelaars aanwezig op de vierdaagse en wil ook dit jaar weer meedoen.

sportief vierdaagseOp deze bijeenkomst zal er ook informatie gegeven worden over de Via Vierdaagse, waarbij je verzekerd bent van een startbewijs voor de Vierdaagse en het begeleidingsprogramma. Via Sportief Wandelgroep Zoetermeer kunnen wandelaars zich inschrijven voor een arrangement met overnachtingen in bungalow of tent.

De informatieavond wordt gegeven op donderdag 27 januari 2022. De ontvangst zal zijn tussen 19.00 uur en 19.30 uur in het wijkcentrum ’t Span, gelegen aan de Sullivanlijn 31, 2728 BR Zoetermeer.

Don Braad: “Ik verwacht dat de coronabeperkingen aanstaande dinsdag op de persconferentie worden opgeheven en we deze bijeenkomst fysiek op locatie kunnen houden. Natuurlijk wel voorbehoud van de coronamaatregelen. Mocht het niet doorgaan dan verplaatsen we deze avond naar donderdag 11 februari 2022.”
Bij de informatieavond zal er tevens er een kleine sportmarkt zijn.

 

Trainingen

Voor iedereen die wil trainen is er op maandagavond van 19.30 tot 21.00, woensdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur, woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur trainingen die verzorgd worden door ervaren gediplomeerde trainers. Op zaterdag worden er diverse lange wandeltochten gewandeld ter voorbereiding op de Vierdaagse. Voor deelname aan de doordeweekse trainingen wordt een geringe bijdrage van € 1,00 per training gevraagd.

Alle trainingslocaties zijn te vinden op de website www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl.

 

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Don Braad, telefonisch bereikbaar op 06-31 65 46 53 na 18.00 uur of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-