kaisei wedstrijd

V.l.n.r. Ruud, Joost, Elise, Marlies en Michaël

Afgelopen zaterdag 27 en zondag 28 november, werd door dertien Kai Sei karateka gestreden op de officiële NK Karate 2021 en NK Para-Karate 2021 van de Karate-do Bond Nederland te Zwolle. Dit nationale kata en kumite kampioenschap van de KBN telde dit jaar ruim 500 deelnemers en 44 clubs uit heel Nederland.

Met acht podiumplaatsen (tweemaal goud, driemaal zilver en driemaal brons) en een gedeelde negende plek in het medaille klassement, mag Kai Sei spreken van een succesvol kampioenschap.
Ruud Karsten, Jordan Ristie en Pedram Hamta grepen net naast het brons en behaalden een vijfde plaats in de ranking. Brons was er voor Marlies Kraaijenbrink (K21 verstandelijk beperkt), Kyanu Peschier (jongens U12 -33kg) en Max Linnemann (jongens U16 -52 kg). Zilver werd behaald door Joost van der Ham (K21 verstandelijk beperkt), Stijn Werner (jongens U10 -33kg) en Colin Vercammen (jongens U18 -55kg). De hoogste plek op het erepodium was er voor Michaël Moerman (K10 visueel beperkt) en Elise Reedijk (K21 verstandelijk beperkt).