Da GracaAfgelopen zaterdag was het voor het eerst in tijden voor de leden van de Da Graca sportschool weer mogelijk om aan een toernooi deel te nemen, het Kyozumi toernooi in Sommelsdijk. 

Never give up: dat is de slogan van sportschool Da Graca in Zoetermeer. En opgeven hebben ze nooit gedaan, zelfs niet in de huidige coronapandemie, die sinds 11 maart 2020 als zodanig werd erkend. Al die tijd hebben is in overeenstemming met de gemeente Zoetermeer gelukkig een manier gevonden om hun sport, kyokushin karate, te blijven beoefenen. 
 
Da Graca was naar het toernooi gegaan met een groep van 8 gemotiveerde vechters, 3 coaches en veel enthousiaste supporters. Alle vechters hebben hun best gedaan en goed gevochten, ieder in zijn of haar categorie. En met een fraai resultaat: een 1ste plaats voor Niesje, een 2de plaats voor Jayden en de 3de plaats voor Michael en Jens.  

Niesje heeft daarnaast ook nog een speciale prijs gewonnen, namelijk de stijlprijs.Thomas, Jamairo, Ellinoor en Nick hebben ook prima partijen gedraaid maar zijn helaas net buiten de prijzen gevallen. 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-