kai sei1

Wethouder van Sport, Ingeborg ter Laak opende woensdag 10 november officieel de nieuwe dojo van budoclub Kai Sei. Na lesgegeven te hebben in verschillende sportzalen en accommodaties in Zoetermeer, heeft Kai Sei nu een mooie en grote dojo in sporthal De Limiet in het Buytenpark.

 20211110 27562  kai sei2

Sinds augustus van dit jaar trainen de leden van Kai Sei al in de nieuwe locatie, die maar liefst 712 m2 groot is. Leraar Alex Janssen: “We hebben nu zoveel ruimte! Dat is wel even wennen voor de leden, maar heel erg fijn. We kunnen nu ook verschillende sporten tegelijkertijd geven in de zaal, dan gebruiken we schermen als scheidingswand.”

Wethouder Ter Laak opende de dojo met een ferme slag op de gong, waarna op alle matten workshops en open lessen startten. Ook de wethouder deed nog even mee met een lesje yoga voor ouderen. Bij Budoclub Kai Sei kunnen liefhebbers terecht voor verschillende sporten, zoals karate, judo, jiu-jitsu, iaido, aikibudo, Japans Yoga en kickboksen.

Aan het eind van de open dag kwam grootmeester Nobuaki Konno vanuit de KBN langs bij de dojo om Alex Janssen en zijn vrouw Madelon succes te wensen met de nieuwe dojo. Hij overhandigde een speciale plaquette voor de dojo, die door hem en zijn dochter is ontworpen.

Foto's: Marja de Laaf en Max Linnemann

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-