KlaverbladloopDe Klaverbladloop op zondag 14 november gaat door. Omdat de loop voor de vrijwilligers en de lopers zo veilig mogelijk moet zijn, is het niet mogelijk op de dag zelf in te schrijven. Hiermee wordt drukte in de hal voorkomen.  

De online inschrijving blijft open tot zaterdag 13 november 17.00 uur, via, www.ilion.nl/klaverbladloop.  Wil je daarna tóch nog last-minute inschrijven, kom dan naar de Pasta Party op zaterdag 13 november bij Di Niente in de Dorpsstraat. Bij alle belangrijke loopwedstrijden is het gebruikelijk de avond voorafgaand aan de wedstrijd een Pasta Party te organiseren, dit jaar gebeurt dit nu dus ook bij de Klaverbladloop.  

In samenwerking met Tratoria Di Niente in de Dorpsstraat kunnen lopers, maar ook supporters en iedereen die gewoon van lekker eten houdt, zich inschrijven voor de Di Niente Pasta Party. Rainier Gouweloos organiseert een pasta buffet met een keur aan verse Italiaanse ingrediënten. De Pasta Party begint op zaterdag 13 november om 18.00 uur. De kosten zijn € 8,50 per persoon, exclusief de drankjes. 

Daar kan je dan -naast genieten van een heerlijk buffet- alsnog inschrijven. Bij Di Niente is het alleen mogelijk met PIN te betalen, of met gepast geld. Di Niente is gevestigd in de Dorpsstraat 112a, Zoetermeer, telefoon 079-3605487. Aanmelden voor de Pasta Party kan via de site van Ilion, www.ilion.nl/klaverblad of via Di Niente, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

QR-check bij binnenkomst 

Bij binnenkomst op 14 november op het terrein van Ilion checken beveiligers je QR-code, dus zorg dat je die bij je hebt. Heb je een groene code dan krijg je een polsbandje. Hiermee heb je toegang tot het terrein en in de hal om je startnummer op te halen. Het polsbandje is de hele dag geldig, dus je hoeft maar 1 keer je code te laten zien. Onder de 18 jaar hoef je geen QR-code te laten zien. Ouders die kinderen van de scholierenloop begeleiden en die het terrein op willen, wordt wel om een QR-code gevraagd. 

Ondanks al deze maatregelen gaat het vast weer een fantastische loop worden, de vrijwilligers hebben er in ieder geval zin in en de weersvoorspellingen zijn gunstig. 

Foto: start Klaverbladloop 2016 (foto archief Ilion)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-