opendag tv seghwaertNa de zomervakantie zijn veel mensen weer op zoek naar een leuke sportclub om weer lekker actief het nieuwe seizoen te beginnen.Tennisvereniging Seghwaert organiseert in samenwerking met Burgersdijk Tennis zaterdag 11 september een open dag voor jong en oud.


Iedereen die al langer van plan is om te gaan sporten of (weer) te gaan tennissen is van harte welkom op kennis te maken met de Tennisvereniging, het fraai gelegen tennispark en moderne clubhuis. Behalve zelf tennissen kunnen bezoekers ook genieten van mooie wedstrijden in het kader van de clubkampioenschappen. Speciaal voor de kinderen is er een jeugdhonk en o.a. een tafeltennistafel. Voor nieuwe leden zijn er speciale aanbiedingen, zo hoeven zij geen inschrijfgeld te betalen.

Tennisvereniging Seghwaert is te vinden in het groene Van Tuyllpark aan de Van der Hagenstraat 13 in Zoetermeer. Jeugd is welkom van 10.30 tot 12.15 uur om kennis te maken met tennis en de vereniging, volwassenen zijn welkom van 12.30 tot 15.30 uur.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-