20210719 25702

Sponsor Rob Deenen en voorzitter Arie de Korte

Voorzitter Arie de Korte heeft namens Pro Patria maandag 19 juli een sponsorovereenkomst met SportEmotion ondertekent. Rob Deenen van SportEmotion is al geruime tijd leverancier van turnpakken en trainingspakken van de club en gaat nu Pro Patria 4 jaar ondersteunen als sponsor.

Rob Deenen: “Ik heb al ruim 10 jaar contact met Pro Patria en lever ook al jaren alle turnpakken en trainingspakken aan de club. SportEmotion is gespecialiseerd in artikelen gericht op de turnsport, daarom zijn we heel blij om een mooie club als Pro Patria te kunnen sponsoren!”

 20210719 25674  20210719 25708
 Rob Deenen en Reggy Laatsch in de nieuwe winkel  

 

In Gymworld komt ook een sportwinkel waar SportEmotion en Reggy Laatsch van Parkours Discipline samen sportartikelen gaan verkopen, speciaal gericht op het turnen en freerunnen. Deze winkel opent in augustus en zal geleid worden door Reggy. De sporters van Gymworld vinden er alle spullen voor hun sport: turnpakjes, kleding, polsbanden en leertjes, blessuremateriaal en tape. Ook voor de freerunners komt er een hele collectie kleding die binnen en buiten gedragen kan worden tijdens het free runnen.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-