De leden van IJsvereniging Zoetermeer stonden raar te kijken toen hun vlag van de mast af was gehaald. Op hun bewakingsbeelden was prima te zien hoe twee dieven de vlag van de club van de mast halen. "Meld jezelf of we gaan naar de politie,' zegt de club.

vlagYVZ

De twee vlaggendieven staan er gekleurd op. Bij de skeelerbaan van IJsvereniging Zoetermeer werd hun blauwe vlag van de mast getrokken op 1 juli. De twee verdachten werkten niet alleen, een derde verdachte is een jongen met een rode rugtas en een cross-helm. Hij zat op een elektrische fiets. 
Het bestuur van de vereniging stelt een ultimatum aan de drie jongens: "Graag ontvangen we van 1 van jullie voor 20 juli een e-mailadres waar we de rekening voor een nieuwe vlag heen kunnen sturen. Dit kunnen jullie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als we niks van jullie horen zullen we de beelden op 20 juli delen met de politie".

De dieven hadden natuurlijk kunnen weten dat hun daad niet onopgemerkt voorbij zou gaan. Op het hek waar ze langs zijn gelopen staat duidelijk aangegeven dat er camerabewaking is.

IJsvereniging Zoetermeer hoopt het voorval onderling te kunnen oplossen, zonder een melding bij de politie te hoeven doen. Zij roepen mensen die deze jongens kennen dan ook op om het bericht naar hen door te sturen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-