Wethouder Ter Laak Dance2BeatsZoetermeer komt langzaam weer in beweging. Na een lange periode van coronamaatregelen gaat Nederland steeds meer van het slot. En met de versoepelingen in het vooruitzicht komt ook de sportwereld weer tot leven.

Voor Zoetermeerders die meer willen bewegen, maar nog niet precies weten welke activiteit het beste bij hen past, biedt de website www.kennismakingscursus.nl  mogelijkheden om dit uit te zoeken.

“Als er één ding is wat de coronapandemie ons heeft geleerd is het wel dat beweging goed voor ons is. Bewegen verhoogt je weerstand en maakt je mentaal sterker. En je wordt er blij van”, zegt wethouder Ingeborg ter Laak van Sport en Welzijn. “Veel Zoetermeerse sportaanbieders zijn creatief met de lockdown omgegaan en boden hun lessen bijvoorbeeld online aan. Een fijn alternatief, maar het haalt het natuurlijk niet bij een echt bezoek aan de sportschool, je club of vereniging. De gezelligheid van samen sporten heb ik echt wel gemist. Ik ben daarom blij dat er nu weer meer mogelijk is. Op individueel niveau, maar ook in groepsverband.”

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-