De LimietIn de voormalige turnhal naast sporthal De Limiet zal naar verwachting in september Budoschool Kai Sei zijn intrek nemen. Na de verhuizing van Pro Patria naar Gymworld kwam de turnhal vrij voor nieuwe gebruikers. Hiervoor dient de hal echter wel verbouwd te worden naar een multifunctionele ruimte.

Kai Sei wordt huurder van de turnhal met hun samenwerkingspartners Budoryu Katsu, Do-In Flowing Ki en Nakada shin-ryu jiujitsu. Alex Janssen geeft aan dat Kai Sei diverse plannen in petto heeft. Zo gaan zij de aikibudo opleiding van de JBN faciliteren en mogelijk ook de KBN leraren opleiding. Ook zal Kai Sei No Limits voor aangepast sporten en de begeleidingsgroep voor kinderen met een verstandelijke beperking in de hal gehuisvest worden.

Naar verwachting wordt in de raadsvergadering van 10 mei groen licht gegeven voor de noodzakelijke werkzaamheden die ca. 300.00 Euro zullen gaan bedragen. Met de start van het nieuwe schooljaar in september kan Kai Sei waarschijnlijk beginnen op de nieuwe locatie.

-advertenties-

-goede doel-