Disco Tumbling Groep
Na de stormbaan tijdens de voorjaarsvakantie, heeft Pro Patria vrijdag 9 april weer een nieuwe leuke activiteit voor de leden gehouden: Disco Tumbling. 57 Jeugdleden konden zich onder leiding van trainers Quinten en Giny uitleven op een tumbling baan en een Dubbel Mini Trampoline.

De tumbling baan werd neergezet op de parkeerplaats onder de nieuwe gymzaal Gymworld. Gymworld ligt maar liefst 5 meter boven straatniveau, onder de zaal is dus ruimte genoeg om lekker te sporten en te springen nu de gymzaal zelf nog dicht is. Ook bij de Dubbel Mini Trampoline werd goed opgelet of er steeds voldoende hoogte was om veilig te kunnen springen.

De doelgroep bij deze evenementen (zoals ook de Stormbaan) is in eerste instantie de breedtesport, maar ook wedstrijdsporters van turnen en trampoline konden zich inschrijven. De les werd begeleid door vrolijke discomuziek en Nicole en Yvette van de ledenadministratie zorgden dat iedereen drinken en fruit, beschikbaar gesteld door Manager Jurgen Pleune van Dirk van den Broek, kreeg.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-