muraw tafeltennisDe Boer Taverzo zal met ingang van komend seizoen met een nagenoeg ongewijzigd team voor de dag komen. Enkel Fransman Dorian Nicolle, die sinds 2017 betrokken is bij het team, zal afscheid nemen van de club uit Zoetermeer. Hij wordt opgevolgd door de Poolse speler Michal Murawski.


Nicolle heeft een vaste baan aangeboden gekregen als trainer, coach en speler in zijn woonplaats Metz. Een prachtige kans, die hij niet wil laten liggen. Coach Ruud van Graafeiland: “Met het vertrek van Dorian zien we niet alleen een goede speler vertrekken, maar zagen we ons ook voor de opdracht gesteld om één van de meest attractieve spelers van de eredivisie te vervangen. Volgens mij zijn we daar met het aantrekken van Michal Murawski erg goed in geslaagd.”
De Poolse verdediger is 25 jaar oud en staat bekend om zijn volhardende en spectaculaire spel. Zijn landgenoot en oud-speler van Taverzo, Kuba Folwarski, geeft alvast een tip aan de tegenstanders in de eredivisie: “Hou rekening met lange rally’s want Michal gaat voor elke bal”. Murawski speelt op dit moment in de eerste divisie in Polen en heeft daar onder andere topspelers Daniel Artur (voormalig Pools kampioen) en Xu Wenliang verslagen.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-