HWD opmaak medaille previewKiwanis Zoetermeer de Hoop organiseert jaarlijks de Herwerden Kiwanis Sponsorride. Dit jaar hoopt de Sponsorride een oogbesturingscomputer bij elkaar te fietsen. Deelnemers kunnen hun tocht individueel rijden en krijgen een medaille als aandenken thuisgestuurd.

Met de editie van 2019 werden al twee oogbesturingscomputers aangeschaft voor Ipse Zoetermeer. Kinderen en volwassenen met ernstige motorische of meervoudige beperkingen kunnen met deze computer communiceren en leren. De communicatiemogelijkheden van ernstig beperkte mensen is vaak heel beperkt, zij kunnen niet praten of iets aanwijzen. Meervoudig beperkte Terre leerde echter binnen een maand communiceren met behulp van de oogbesturingscomputer. Door haar blik te richten naar bijvoorbeeld twee verschillende soorten broodbeleg kan zij nu kenbaar maken wat ze wil.

 

Meedoen aan de Herwerden Kiwanis Sponsorride

Je kunt een eigen route fietsen, van minimaal 25 km. Meer mag natuurlijk altijd. Op de site van de Herwerden-Kiwanis Sponssorride is ook een route te vinden van 35 km, geschikt voor het hele gezin en te berijden met elke soort fiets. De route gaat door de mooiste en oudste straten van Zoetermeer, gevolgd door een tocht door het prachtige natuurgebied Bentwoud, waarna je via paden door het Groene Hart richting Stompwijk fietsen. De fietsers hebben een prachtig uitzicht over een uitgestrekt landelijk gebied.

Fietsers kunnen zich opgeven via: www.herwerdenkiwanissponsorride.nl/de-individuele-herwerden-kiwanis-sponsorride-2021/

Iedereen fietst individueel of met het eigen gezin om samen de oogbesturingscomputer te kunnen aanschaffen. Laat iedereen weten dat jij jouw afstand gaat fietsen en vraag iedereen om je te sponsoren. De route mag gefietst worden vanaf komend weekend tot 31 juli 2021.

De inschrijfkosten zijn € 7,50 per persoon, daarnaast moet je proberen om minimaal € 15,00 aan sponsorgeld binnen te krijgen. Je kan je aansluiten bij een team of zelf een team maken. Na het fietsen moet je natuurlijk nog wel even een bewijs leveren van je prestatie, dit doe je door een mooie foto van je fietstocht, een Strava registratielink, een afbeelding van je fietsknooppuntenroute, of een foto van je sporthorloge te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-