MoDe keepers van FC Zoetermeer worden al sinds 2018 getraind door keeperstrainer Mo El Amraoui. Ook komend seizoen is de voetbalclub weer verzekerd van de diensten van de eigenaar van MHD Keepersschool. De club en de trainer verlengden onlangs het contract en starten een 4e seizoen in samenwerking.

Mo: “Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Zoetermeer. Het is een warme club met leuke mensen en een gezond sportklimaat. Bovendien hebben we een fijne keepersopleiding, keepers met veel potentie en een goede samenwerking met de jeugdkeepers. Ook de band met de vier selectiekeepers is fantastisch. Mijn uitdaging is om de keepers nog meer bagage mee te geven zodat de kwaliteit nog hoger wordt en ervoor te zorgen dat de keepers hierdoor nog meer stappen kunnen maken”.

Peter Lieffering vertelt namens voetbalzaken FC Zoetermeer: “Aangezien dit al jaren naar ieders tevredenheid gaat, zijn we verheugd dat Mo ook het nieuwe seizoen de keepers onder zijn hoede heeft. Met deze verlenging gaat Mo zijn 4e seizoen in bij FC Zoetermeer en daaruit spreekt grote wederzijdse waardering”.

Mo zal samen met zijn collega’s Patrick van der Krogt en Gaby van Alphen de seniorenkeepers en jeugdkeepers uit de onder- en bovenbouw gaan trainen. Naast de passie, het enthousiasme en beleving voor het keepersvak heeft hij door zijn zeer succesvolle keepersschool ook een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd. Inmiddels maken meerdere verenigingen/clubs in regio en daarbuiten gebruik van de expertise en kunde van de trainers van MHD Keepersschool. Momenteel biedt de school verschillende keeperscursussen aan. Eén van deze cursussen wordt gegeven op zondagochtend op het complex van FC Zoetermeer.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-