De nieuwe lokale politieke partij GOED houdt zaterdag 22 januari een ludieke actie voor ondersteuners van de partij. Om aan de verkiezingen mee te mogen doen heeft de partij ondersteuningsverklaringen nodig van bewoners.

Ton Lammertink web 1De leden van GOED zullen zaterdag van 11.45-12.45 uur in hun nieuwe campagne outfit in de buurt van de ingang van het Stadhuis aan de Engelandlaan staan om de ondersteuners te ondersteunen.

Lijsttrekker Ton Lammertink licht de aanleiding van deze ludieke actie toe: “Veel Zoetermeerders willen met het tekenen van een ondersteuningsverklaring aangeven het waardevol te vinden dat GOED aan de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen meedoet. Dat is prettig, maar ook noodzakelijk, want we moeten uiteindelijk voldoende verklaringen overleggen bij de definitieve inschrijving, eind deze maand. Maar we horen van veel mensen dat ze meer dan een half uur hebben moeten wachten om die registratie te kunnen doen bij de gemeentelijke balies, zonder zicht op snelle afhandeling, waardoor men weer huiswaarts keerde. Dat is toch erg frustrerend, voor hen en voor ons.”

GOED heeft goede hoop dat een gemeenschappelijk tintje tijdens de doorgaans wat rustige loket-uren op de zaterdag de mogelijke wachttijden een beetje aangenamer maakt. Met een bescheiden versnapering worden de ondertekenaars bedankt voor hun (herhaald) bezoek aan het Stadhuis. Tegelijkertijd kan de politieke partij de aan de inwoners van Zoetermeer laten zien.

Foto: Ton Lammertink, lijsttrekker GOED

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-