brievenbus vaartdreefZó! Zoetermeer vraagt zich af waarom kleine veranderingen soms zo lang moeten duren. In september 2019 vroegen zij aandacht voor de onveilige locatie van de brievenbus aan de Vaartdreef in Seghwaert. Dit zou ‘zo snel mogelijk’ opgelost worden, maar er is nog steeds niets veranderd.

De brievenbus is, door een wijziging op het terrein van Vidomes, moeilijk te bereiken. Aan de veilige kant staan er vaak auto’s, zodanig dat mensen - met bijvoorbeeld een scootmobiel - er niet goed bij kunnen. Vervolgens proberen de mensen via de rijweg de brievenbus te bereiken en dat levert gevaarlijke situaties op.

Het afgelopen jaar heeft Marijke van der Meer van Zó! Zoetermeer regelmatig bij ambtenaren nagevraagd hoe de voortgang is, maar gebeurt er intussen nog niets. Marijke van der Meer: “Dit is niet de eerste keer dat Zó! Zoetermeer bij herhaling dezelfde schriftelijke vragen moet stellen. Hoe gaat het college ervoor zorgen dat de toezeggingen die worden gedaan ook worden nagekomen?”

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-