De Boer TaverzoZoals wellicht bekend moet De Boer Taverzo 1 op 17 december om het kampioenschap in de eredivisie strijden, maar afgelopen zaterdag speelde team 2 tegen Tempo Team voor handhaving in de eredivisie. Team 2 had een zeer pittig seizoen achter de rug, maar had nog een laatste kans.

En die kans  hebben ze gepakt: Taverzo speelt volgend seizoen voor het derde seizoen achtereen in de eredivisie met twee teams. En het was in deze beslissingswedstrijd een Kahn-feestje. Zowel Jonah als Ivan Kahn pakten twee singles en namen zo eventuele illusies bij de tegenstander weg. Vorige week worstelde het team zich al met een zwaarbevochten 4-0 langs PingPongAlkmaar (na een 4-3 verlies in de reguliere competitie) en deze week kwam dan de beloning en ontlading.

Dat het team het heeft gered komt door volharding, onderling vertrouwen en teamgeest. Dat siert de spelers en een essentiële rol was er voor coach Theo Levert, die altijd de rust en positiviteit in het team wist te behouden en die een werkelijke steun was voor het team.

“Mooi om te zien dit”, aldus een trouwe supporter.

Foto en tekst: Remco Bruijne

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-