Bij verkeerscontroles op verschillende plaatsen in Zoetermeer heeft de politie de nodige overtredingen waargenomen. Hiervoor zijn de meest uiteenlopende boetes uitgedeeld. Op de N470 werden 18 bonnen geschreven, de hoogste voor een snelheid van 114 km per uur waar 80 is toegestaan.

verkeerscontrole politieEr is donderdag 30 juni op verschillende plekken door de politie gecontroleerd op verkeersovertredingen. Op de Parkdreef in Seghwaert zijn 2 boetes gegeven voor snor- en bromfietsers die meer snelheid konden maken dan de constructiesnelheid, de voertuigen waren opgevoerd. De eigenaren moeten hun snorfiets of brommer laten herkeuren bij de RDW. Op de Meervalsloot werden vier bestuurders beboet. Eén van hen had zijn scooter uitgerust met een begrenzer, zodat de politie niet zou kunnen zien dat zijn vervoermiddel harden kan dan is toegestaan. Deze scooter is in beslag genomen.

Ook op de N470 ten hoogte van FC Zoetermeer werd gecontroleerd. 18 automobilisten werden hier op de bon geslingerd. De grootste overtreding was een snelheid van 114km per uur waar 80 mag. Naast snelheidsovertredingen waren er ook nog bestuurders die een rekening thuis krijgen gezonden voor het bellen tijdens het rijden, geen rijbewijs hebben, het niet dragen van de gordel en scooterrijders die geen helm droegen.

Een aantal boetes zijn vrij fors, zo is het rijden zonder rijbewijs 340 euro en 349 euro voor het bellen tijden het rijden. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-