politie uniform 11Een 17-jarige jongen uit Zoetermeer is zondag 7 november neergestoken in Den Haag. Het steekincident vond plaats rond 16.30 uur en een half uur later heeft de politie drie verdachten aangehouden, twee Hagenaars van 15 en 17 en een Zoetermeerder van 17 jaar.

Het incident vond plaats op de Vaillantlaan in Den Haag en zorgde voor het oproepen van hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter. Deze laatste werd later afgezegd. De Zoetermeerse jongen raakte gewond en is op zijn zij, met brancard de ambulance ingegaan. De jongen was aanspreekbaar en is door de ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft getuigen gehoord en kwam er zo achter dat het slachtoffer in een andere straat neergestoken zou zijn en op de Vaillantlaan in elkaar is gezakt. Na een korte zoekactie kwam de politie drie verdachten op het spoor en wist deze aan te houden. Twee van deze verdachten komen uit Den Haag en zijn 15 en 17 jaar. De derde verdachte is een jongen uit Zoetermeer van 17 jaar oud. Deze zaak wordt verder onderzocht door de recherche.

Bron: Regio15

-advertenties-

-goede doel-