Verstoppen onder het dashboard, je auto uit sluipen en weglopen in de hoop de politie te slim af te zijn. Deze 21-jarige Zoetermeerder had daar niet echt succes mee. Het werd snel duidelijk waarom hij probeerde te vluchten.

in beslag genomen geld op een tafelTijdens een surveillance zagen agenten op de Akkerdreef in Seghwaert een personenauto voorbijgaan die de aandacht trok. De agenten keerden direct hun auto en zagen dat de auto snel geparkeerd was aan de Tarweakker. De auto leek leeg, maar niet veel later bleek dat de bestuurder zich had verstopt onder het dashboard. De 21-jarige man klom stiekem over naar de passagiersstoel en verliet de auto. Hij zag dat de surveillanceauto vertrokken was en dacht rustig weg te kunnen lopen. Een agent in burger zag echter dat de man 'er als een haas vandoor wilde' en hield hem staande. Bij het controleren van de identiteit van de man, bleek dat hij nog 21 dagen moest zitten. Ook was hij vaker in aanraking geweest met de politie voor betrokkenheid bij het dealen van harddrugs.

Harddrugs en contanten

De politie doorzocht de auto die de verdachte had geparkeerd en vonden daar een fikse hoeveelheid harddrugs en 1000 euro aan contant geld. Hiervoor moet de man zich gaan verantwoorden bij de rechter. Voor de politie kan hij dan niet stiekem wegsluipen omdat hij zeer waarschijnlijk voor moet komen tijdens het uitzitten van zijn 21 dagen eerder opgelegde celstraf.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-