yannick stolzDe Zoetermeerse tennisclub ALTV staat aan de start van het tennisseizoen met een opvallend groot aantal jeugdleden. Meer dan 80 junioren zullen de komende weken de kleuren van ALTV verdedigen. Verdeeld over 14 juniorenteams zullen de meeste jonge tennissers gaan deelnemen aan de competitie.

Daarnaast zijn een aantal oudere junioren inmiddels zo ver dat zij gaan deelnemen aan de seniorencompetitie. Na het grote aantal kampioenschappen in de najaarscompetitie ligt de lat opnieuw hoog. Trainer André de Mos vertelt dat er met name in de laatste maanden erg goed is getraind. Dankzij de luchthal die in de wintermaanden over vier banen staat, zijn er veel trainingsuren gemaakt door de ALTV-talenten. Resultaten blijven dan ook niet uit. Afgelopen weekend wonnen ALTV-ers Cian Mikkelsen en Yannick Stolz KNLTB- jeugdtoernooien in respectievelijk Bergen op Zoom en Rotterdam.

Zaterdag 23 maart opent ALTV haar park aan de Dr. J. W. Paltelaan 111 voor de Open Dag. Van 13 uur tot 15 uur zijn er tal van tennisactiviteiten voor de jongste junioren, (leeftijd 3 t/m 10 jaar ) Daarna van 15 tot 17 uur trainingen en kennismakingsactiviteiten voor alle anderen (leeftijd 10 t/m 99 jaar). Dankzij de grote jeugdafdeling bestaat bij de Zoetermeerse club altijd de mogelijkheid om te trainen met spelers en speelsters van het zelfde niveau

Foto : Yannick Stolz winnaar van een KNLTB- zilver toernooi in Rotterdam.

-advertenties-

-goede doel-