ijshockey derbyTwee ijshockeyteams die beiden het Zoetermeerse SilverDome als thuisbasis hebben, spelen zaterdag 16 maart een sensationele wedstrijd. In het Silverdome speelt deze avond het team van ‘the Outlaws’ tegen de ‘rechtstreekse concurrent’ ‘Untamed Panters’.

 

Het zal ongetwijfeld een spannend spektakel te worden. Beide teams beschikken over een aantal ervaren ‘old school’ spelers, aangevuld met snelle ‘jonge honden’. De spelers worden vanaf de tribune aangemoedigd door het publiek, waar de nodige toeters en bellen niet bij ontbreken.
De wedstrijd wordt gehouden in het SilverDome, gelegen in aan de Van der Hagenstraat 20 te Zoetermeer. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur en de toegang is dit keer gratis.

 

Afterparty

Na afloop zal tijdens de afterparty, rond 22.30 uur in het sportcafé een gratis toegankelijk live optreden plaatsvinden met Charlene Bakker & friends. Charlene, ook wel bekend van Idols en finalist bij de ‘Beste zangers van Nederland’. treedt als veelzijdig zangeres op met een gevarieerd repertoire, aangevuld met zangers uit Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-