IMG 0747IKC Klimboom won maandag 25 februari de schoolprijs van het schoolsporttoernooi Tafeltennis voor basisscholieren en mag de wisselbeker een jaar lang bij zich houden. Er deden maar liefst 80 kinderen mee verdeeld over vier categorieën.

 Y4A47163Het jonge Zoetermeerse tennistalent Kyvan Rietkerk speelde dit weekend op een internationaal tennistoernooi in eigen stad maar liefst 2 finales. De InTime Tennis Direct Junior Open 2019 werd georganiseerd op de Proflex banen (trage hardcourt) in Dekker Sport Zoetermeer.

20190224 18044926 karateka van Budoschool Kai Sei namen afgelopen zondag deel aan de Open Friese Kampioenschappen te Drachten. Het toernooi is uniek omdat alle poules worden gedraaid met het Round-Robin systeem. Alle deelnemers in een poule komen tegen elkaar uit en draaien daardoor minimaal drie wedstrijden. In de poules met een groot deelnemersveld, werden er nog kruisfinales gedraaid.

Frame VoetbalRené van Oeffel krijgt als Sportondersteuner regelmatig een vraag over waar kinderen met een beperking kunnen sporten. Waar kun je bijvoorbeeld voetballen als je niet goed kunt lopen of rennen? René ging op zoek naar het antwoord en kwam uit bij Frame Voetbal of Voetbal+ en DSO.

 

MA2 zaalkampioen 2019Mixed Hockey Club Zoetermeer sloot afgelopen zondag het zaalhockeyseizoen af dat begon in de eerste week van december. De competitie bezorgde de vereniging maar liefst dertien kampioenen, op een totaal van 69 zaalhockeyteams.

ahoyEen aantal van de jongste tennissers van tennisclub ALTV sloeg de woensdagmiddagtraining over om een bezoek te brengen aan het ABN-tennistoernooi in Rotterdam. Ze waren daar getuige van mooie partijen en deden mee aan een speciaal georganiseerde jeugdactiviteiten.

file 7De jongens van FC Zoetermeer O14 selectie hebben een voetbaldroom: meedoen aan het Internationale toernooi, de ‘Blackpool Cup’, in Engeland tijdens het Paasweekend. Om deze droom te laten uitkomen is geld nodig, daarom zijn zij begonnen met een crowdfundingactie.

ZwolleRayan Laghmich, Glenn Leggedoor en Elvin Gerritsen, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam hebben zeer goede zaken gedaan tijdens de Open Peppercup  in Zwolle. Dit was het eerste officiële karatetoernooi van het nieuwe jaar.

Zoe EYOF july 2017 2In het eerste weekend van februari deden 5 atleten van ARV Ilion mee aan de Nederlandse Kampioenschappen Meerkamp in Apeldoorn. De Zoetermeerse meerkampers waren op dreef en behaalden goede resultaten, waaronder zelfs een gouden medaille.

20190203 175730Karateka van Budoschool Kai Sei streden zondag 3 februari op The Open Peppercup 2019, een internationaal kumite toernooi, onder auspiciën van de Karate-do Bond Nederland. Het werd een mooie dag in Zwolle voor Kai Sei; spannende wedstrijden, actie, prijzen, leermomenten en veel plezier.

-advertenties-

-goede doel-