20171220 118994Ook dit jaar komt er in de kerstvakantie weer een Kinderpretplein op de Markt. Het Kinderpretplein wordt al jaren goed bezocht door kinderen die voor een klein bedrag de hele dag kunnen spelen, knutselen en meedoen aan heel veel leuke activiteiten.


Het Kinderpretplein 2018 staat op vrijdag 28 december van 12.00 tot 16.30 uur op de Markt en wordt georganiseerd door Miranda Roeleveld. In navolging op de eerste twee edities in 2016 en 2017 wordt dit jaar eenzelfde programma aangeboden met kinderspelen binnen en buiten en een talentenshow voor kinderen tot en met 13 jaar oud. Voor de financiering van dit leuke sociale evenement loopt een campagne voor matchfunding. Op www.kinderpretplein.nl en voorjebuurt.nl/nl/projects/kinderpretplein2018 kunnen mensen meer informatie krijgen en het Kinderpretplein steunen.


Roeleveld sluit met haar activiteit aan bij magisch Zoetermeer. Er is nog 1.650 euro nodig om het hele event te organiseren met verschillende knutseltafels voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Ze kunnen hier onder meer kaarten maken en waxinelichtjes versieren en je kan je laten schminken.


Roeleveld is nog op zoek naar sponsors voor de rodeostier, ballenbak en knutselspullen voor de kinderen. Vrijwilligers voor de opbouw en begeleiding van de knutselactiviteiten zijn ook zeer welkom. Meer info of opgeven als vrijwilliger? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-