PretpleinCheque 2De organisatie van het Kinderpretplein die op de Winterfair 2018 een groot kinderevenement organiseerde, heeft de opbrengst van die middag gedoneerd aan Stichting Rond Zoetermeer Actief. De cheque werd door Miranda Roeleveld overhandigd aan voorzitter Mark Neijssel.

Het Kinderpretplein is een middag vol spelen, knutselen, zingen  en springen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ook dit jaar werd dit gehouden op het Marktplein in een grote tent. Miranda Roeleveld is de grote kracht achter dit kinderfeest. Samen met vele vrijwilligers zorgde zij ervoor dat kinderen een heerlijke tijd hadden. 

Op dinsdag 23 januari kwam Miranda, samen met drie vrijwilligers, op bezoek bij de redactie van Zoetermeer Actief. Als geen ander weet Miranda wat het is om samen met vrijwilligers iets moois neer te zetten. Haar bezoek was echter niet alleen om kennis te maken met de vrijwilligers van de nieuwswebsite. Zij bracht een cheque mee van 565 euro. Miranda zei hierover: "Het Kinderpretplein is een maatschappelijk initiatief die de opbrengst van haar evenement graag aan een goed doel in Zoetermeer wil schenken. Onze keuze is gevallen op Zoetermeer Actief omdat zij het Kinderpretplein belangeloos hebben gepromoot, maar ook vaak hebben meegedacht. De vrijwilligers van Zoetermeer Actief hebben niet alleen het Kinderpretplein, maar ook de Winterfair in beeld gebracht door films en foto's te maken en dat is toch geweldig". 

Voorzitter Mark Neijssel was blij verrast met zo'n bedrag en reageerde: "Dit is echt geweldig. Wij hebben Miranda en haar mensen geholpen omdat wij graag zien dat kinderen plezier maken. Zij doen dit belangeloos en dus vinden wij het terecht dat zij daarvoor in het nieuws komen. En nu staan ze hier met een cheque van 565 euro, wat geweldig".

Het geld gaat naar een filmcamera, omdat de stichting filmers heeft die geen camera bezitten en toch heel graag hun hobby willen uitvoeren. Het grote voordeel is dat de Zoetermeerders daardoor nog vaker met films geïnformeerd kunnen worden. "Deze donatie komt dan ook ten goede aan alle Zoetermeerders, lijkt mij", aldus Mark.

 

PretpleinCheque 1

-advertenties-

-goede doel-