20171028 1e plaatsingswedstrijd GoesDe trampolinespringers van Pro Patria openden afgelopen zaterdag het nieuwe seizoen met de 1e plaatsingswedstrijd voor het NK teams. De springers van Pro Patria zetten in alle categorie├źn een sterke wedstrijd neer.

IMG 7829

De mummies, vampiers, heksen, zombies, demonen, Frankensteins en monsters brachten zaterdagavond een bezoek aan DWO. Gelukkig was er met daglicht niets te vrezen zodat scheidsrechter Achterberg om 14.30 uur kon fluiten voor het begin van de kraker DWO- BSC'68.

fc zoetermeer 3Afgelopen zondag moest FCZ het thuis opnemen tegen vv Gouderak in de 3e klasse C. Er moest gewonnen worden om zo de degradatiezone te kunnen verlaten voor de middenmoot. FCZ begon de wedstrijd meteen goed met geconcentreerd voetbal. De formatie van trainer Fouzzie was duidelijk op jacht om het doelsaldo op te krikken tegen de hekkensluiter.

IMG 20171030 WA0000 copy copy

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd van de Gerda Kardolus-Rolving Trofee geschermd bij Schermvereniging Kardolus. De strijd om de wisseltrofee bestaat uit 4 wedstrijden, die verspreid over het seizoen geschermd worden. 

karate1Veel Zoetermeerse sporters vielen in de prijzen tijdens het Europees en Spaans open kampioenschap Kyokushin Karate. Sportsclub Sushiho is met het team, waaronder 5 vechters uit Zoetermeer, donderdag afgereisd naar Barcelona voor het IKO Matsushima Open in Spanje.

-advertenties-

-goede doel-