focusOpZoetermeerDe talkshow 'Focus op Zoetermeer' heeft in deze eerste aflevering een special over de Winterfair 2017. De gasten aan tafel zijn Ton Lammertink, Astrid Kooij en Miranda Roeleveld. De Winterfair is hard op weg om het grootste evenement van onze stad te worden met vier weken vol activiteiten.

"Een stad van meer dan 120.000 inwoners kan zich toch niet serieus een stad noemen als er geen talkshow is die zich focust op wat er zoal gebeurt", is de mening van van Fred Wolters. Hij stelde een team samen om een echte Zoetermeerse talkshow te maken. Geen mooiere start dan een special over de Winterfair, waar teamwork, enthousiasme en planning hand in hand moeten gaan om een evenement van vier weken neer te kunnen zetten. Dames en heren, de première van Focus op Zoetermeer.

 

Focus op Zoetermeer is een samenwerking tussen Wolters Producties en Zoetermeer Actief. Met medewerking van Claudia Wolters en Olaf Spa voor geluid. Regie door Roy Wolters, Camera Fred Wolters en presentatie Mark Neijssel. 

 

-advertenties-

-goede doel-