DSC 3563In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag: lekker ruig spelen in vijf leuke, gratis natuurspeeltuinen.

eenzaamIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het  verhaal: gegijzeld door de eenzaamheid.

DSC00282a wDe eerste herfstmaand van 2017 dreigde lange tijd volkomen in het water te vallen. September begon nog aardig met een paar warme dagen boven de twintig graden. Maar vanaf de tweede week namen depressies het roer stevig in handen. Het begon te regenen en te waaien en de temperatuur daalde.

DSC 7401

Winkelcentrum Oosterheem vierde zaterdag 30 september hun vijfjarig jubileum. Helaas zat het weer in het begin niet zo mee. Ondanks de regen kwamen er toch veel mensen op het feest af. Er was veel te doen. Het hoogtepunt van het feest was voor veel mensen het optreden van de meidengroep O'G3NE.

03 PowerPoint fotoalbum makenIn de serie ‘Leer meer over je pc’ legt computerdeskundige Shirley uit hoe je veel voorkomende handelingen op je computer handig en snel kunt uitvoeren. Word, excel en powerpoint zullen aan bod komen.Vandaag maakt Shirley samen met u een mooi fotoalbum via PowerPoint.

-advertenties-

-goede doel-