taverzo-oudefotoTaverzo viert haar 50 jarig bestaan met een reünie voor oudleden. Natuurlijk is er ook een reünietoernooi voor leden en oudleden. Speciaal voor deze 'halve eeuw viering' komt er een boek uit over de geschiedenis van taveltennis vereniging Zoetermeer.

 

img591524126Twirl Inc. Zoetermeer start met nieuwe lessen voor de allerkleinste twirl talentjes van 3 tot 5 jaar. De kinderen kunnen 4 lessen volgen bij de vereniging en kennis maken met de verschillende dans en twirl technieken. Ook voor de iets grotere kinderen van 6 jaar en ouder start zaterdag de cursus.

DWO-f3Dijksman & Kruiper sponsort DWO F3, de F-pupillen beloonden de sponsor van hun wedstrijd tenues door meteen de wedstrijd met 4-2 te winnen!

 

20121021 5342De afgelopen week is er in Zoetermeer hard gestreden door de landskampioenen om de beste te worden van Europa. Het EK bowlen vond plaats op de banen van Dekker sport. Bij de dames wist Carmen Haandrikman uit Schiedam zich te plaatsen voor de finale.

schaakstukkenEric van den Doel is zaterdag in Zoetermeer winnaar geworden van het 9e Open snelschaakkampioenschap van  schaakvereniging Promotie om de Breugembokaal. Bernard Bannink veroverde het kampioenschap van de HSB.

 

 

-advertenties-

-goede doel-