HMZ hardloper copyCustom Made Sport organiseert ieder jaar in januari de Halve Marathon Zoetermeer. Vanwege corona is daar nu een virtuele invulling aan gegeven: de HMZ Virtual Run and Walk. Met dit virtuele evenement wordt geprobeerd mensen in beweging te krijgen, juist in deze tijd van groot belang.

Het event vindt plaats tussen 15 en 31 januari 2021 en is geschikt voor hardlopers en wandelaars. Start vanuit huis en loop of ren je favoriete route. Deze virtuele editie van de Halve Marathon Zoetermeer is opgezet om alsnog een verbintenis met elkaar te voelen. De organisator vraagt de inschrijvers om een sportieve foto te plaatsen op de speciale Facebookpagina of op Instagram en zo de HMZ samen te beleven.

De afstand en de route kun je zelf bepalen maar mocht je de originele HMZ route willen rennen of lopen dan kan dat ook. Deze route start vanaf Dekker in Rokkeveen en de organisator zorgt voor de straatmarkeringen voor de diverse afstanden. Via de speciale app Racemap kan de route geregistreerd worden en kan er meegedaan worden aan de leaderboard. In dit klassement kunnen de deelnemers live gevolgd worden en kan men zien wat de resultaten zijn.

Voor de inschrijvers zijn er medailles beschikbaar die per post toegezonden worden. Scholen kunnen ook meedoen. Voor elke school die met minimaal 30 kinderen meedoet aan de 1 km run is er zelfs een beker te winnen. De organisator zorgt ervoor dat de scholen voor elk deelnemend kind een medaille beschikbaar hebben.

 Beker hmz 2021  HMZ medaille 2021

 

Meer informatie over het event vind je op de speciale website: HalveMarathonZoetermeer.

 

-advertenties-

-goede doel-