OostervaantjeSoms heeft een raar jaar, een bijzonder einde. Dit is zeker zo voor stichting voedselgroep Oosterfaantje die op de valreep een nieuwe locatie heeft gevonden. Eerder deden zij een oproep voor een ruimte van waaruit zij hun 600 gezinnen van voedselpakketten kunnen voorzien.

Nog op de laatste dag van het jaar kwam er goed nieuws, De VVE en Vidomes hebben een ruimte op het Zalkerbos in Meerzicht beschikbaar gesteld. Het bestuur dreigde te moeten stoppen bij gebrek aan ruimte om hun voedselpakketten voor 600 gezinnen uit te kunnen delen. 

Het nieuws werd door het bestuur en de vrijwilligers met gejuich ontvangen. Ook voor de mensen die een voedselpakket ontvangen is dit goed nieuws. Het stoppen van Oosterfaantje zou voor deze gezinnen een groot gemis zijn. Deze gezinnen zijn allemaal gezinnen die moeten rondkomen met een minimaal inkomen.

De stichting heeft op de Hortalijn 31 in Oosterheem een locatie waar voedselproducten kunnen worden ingeleverd. Deze locatie zal aangehouden worden door de stichting.

 

Bron foto: Facebook W. Van Hengel

-advertenties-

-goede doel-