Gratis dansles CKC partnersIn de kerstvakantie organiseert CKC & partners samen met Kick’n Studios vier gratis dansworkshops in de buitenlucht voor kinderen vanaf 4 jaar. De workshops zijn op 21 en 29 december in Meerzicht en op 23 en 28 december in Oosterheem. Meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig.

Nikki van Driel, projectleider cultuurparticipatie bij CKC & partners: “Door de strenge lockdown is er in de kerstvakantie weinig te doen voor kinderen. Daarom vinden we het fantastisch dat we door de gemeente Zoetermeer zijn gevraagd om aan te sluiten bij hun sport- en spelprogramma en de kinderen door middel van deze dansworkshops toch fit, blij en gezond te houden. Vanzelfsprekend houden we ons hierbij aan alle richtlijnen. Fijn dat we dit kunnen doen voor de Zoetermeerse kinderen en het ligt ook mooi in lijn met onze plannen om meer culturele activiteiten in de wijken te organiseren”.

 

Cultuuranker

CKC & partners is voorbereidingen aan het treffen voor een Cultuuranker in Oosterheem. Cultuurankers zijn plekken in de wijk waar wijkbewoners samen cultuur maken en ervaren. Met als doel kunst & cultuur toegankelijker te maken voor alle Zoetermeerders. Nikki: “Wij zien deze dansworkshops als een eerste stap om ook de behoefte aan culturele activiteiten in Meerzicht op te halen. Dit hebben we ook in Oosterheem gedaan en dat heeft veel nieuwe, interessante inzichten opgeleverd. Als we weten wat er in een wijk speelt en waar de wijkbewoners behoefte aan hebben dan gaan we met hen en onze culturele- en wijkpartners kijken hoe we daar invulling aan kunnen geven en wat een geschikte locatie zou zijn”.

 

Programma

21 dec 14.30 – 16.30 bij RKF playground Kerkenbos in Meerzicht
23 dec 13.00 – 15.00 bij handbalvelden Zanzibarplein in Oosterheem
28 dec 13.00 – 15.00 bij handbalvelden Zanzibarplein in Oosterheem
29 dec 15.00 – 17.00 bij RKF playground Kerkenbos in Meerzicht

-advertenties-

-goede doel-