Staalblauw opleveringDe bouw van de 15 sociale huurwoningen op de hoek van Reigersblauw en Staalblauw in de wijk Rokkeveen is afgerond. De huurders van de 15 eengezinswoningen hebben dinsdag 15 december de sleutel van hun duurzame nieuwbouwwoning mogen ontvangen. 

De belangstelling voor deze nieuwbouwwoningen was enorm. Maar liefst 2400 huurders hebben op de 15 woningen gereageerd.

 

Duurzaam

Voor de bouw van de 15 nieuwe eengezinswoningen heeft De Goede Woning voor duurzame technieken gekozen. De gevels, begane grondvloeren en daken zijn goed geïsoleerd en elke woning is voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en van zonnepanelen.

 

Tuin

In opdracht van De Goede Woning is aannemer Waal begin april 2020 gestart met het bouwen van de duurzame huurwoningen. De aardgasvrije drie-kamerwoningen bestaan allemaal uit twee verdiepingen en hebben een tuin aan de voor- en achterzijde en een buitenberging. Elke woning is bestemd voor maximaal 3 bewoners. De woningen zijn ontworpen door Heida Matsumoto Architecten.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

 

-advertenties-

-goede doel-