kerstconcert CKC 18 decDe traditie van het jaarlijkse Kerstconcert van CKC & partners laat zich niet kisten door het corona-virus. Het Kerstconcert op 18 december gaat door: deels op locatie in de Oude Kerk en deels online via een livestream.

Op vrijdag 18 december verzorgen muziekleerlingen van CKC & partners het jaarlijkse Kerstconcert in de Oude Kerk in Zoetermeer. Zij gaan het live publiek én online publiek in de kerststemming brengen met mooie muziek. Het concert begint om 19.00 uur en zal een uur gaan duren.
Het programma is al bekend en vind je bij het evenement in de agenda op de website van CKC & partners. Het wordt een heerlijke avond met prachtige vertolkingen van onder andere Away in a manger, O holy night en Allegro ma non troppo (uit il Pastor Fido). De instrumenten lopen uiteen van harp en cello tot viool, klavecimbel en natuurlijk zang.

 

Anders dan andere jaren

Natuurlijk is ook dit concert anders dan andere jaren. Er is rekening gehouden met coronamaatregelen zodat het voor iedereen verantwoord is. Zo mogen alleen genodigden het concert bijwonen en doen er dit keer geen koren en grote ensembles mee, maar wel een keur van solisten en kleine ensembles.

 

Livestream

Het concert zal live gestreamd worden via internet. Op 18 december zal er een link op de www.ckc-zoetermeer.nl staan, zodat vele mensen dit bijzondere concert toch kunnen meemaken.

-advertenties-

-goede doel-